Ποιος όπλισε το χέρι του Μπρέιβικ;

O Άντρες Μπρέιβικ, του «Τάγματος των Ναϊτών», του οποίου η δίκη για το αποτρόπαιο μακελειό της Νορβηγίας με τραγικά θύματα 76 μέλη του Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας ξεκίνησε στις 16/04/2012, εμφανίστηκε στο δικαστήριο απευθύνοντας ακροδεξιό χαιρετισμό προς το ακροατήριο που αποτελούσαν οικογένειας των θυμάτων, επιζήσαντες και δημοσιογράφοι και δηλώνοντας: “Παραδέχομαι τα γεγονότα, αλλά δεν παραδέχομαι την ενοχή μου”.

Οι συνήγοροί του είχαν ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα πως ο Μπρέιβικ θα δηλώσει “αθώος” και θα ισχυριστεί πως βρισκόταν σε “νόμιμη άμυνα” απέναντι στους “προδότες της πατρίδας του”.

Ο Μπρέιβικ τόνισε  πως δεν αναγνωρίζει τη νομιμότητα του δικαστηρίου. “Δεν αναγνωρίζω τα νορβηγικά δικαστήρια. Λαμβάνετε εντολές από πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα”, είπε χαρακτηριστικά.

Εκατοντάδες φασιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, που αναφέρονται στο πολυσέλιδο μανιφέστο του –μεταξύ τους το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα– έσπευσαν αμυνόμενες να τον αποκηρύξουν και να αποσαφηνίσουν πως δεν διατηρούσαν καμία σχέση μαζί του. Η ηγέτης του ακροδεξιού Νορβηγικού «Κόμματος της Προόδου» εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός πως μέχρι το 2006 ο Μπρέιβικ υπήρξε μέλος του κόμματός της, παρότι, όπως παραδέχθηκε, «ορισμένες από τις απόψεις που ασπάζεται ο δολοφόνος αποτελούν και απόψεις του κόμματος»! Διαφόρων ειδών συγκαλυμμένοι ή ανοιχτοί φασίστες επιχείρησαν να εμφανίσουν σινικά τείχη ανάμεσα στην ιδεολογία τους και τον Μπρέιβικ: Άλλο –είπαν– ο αντι-ισλαμικός ρατσισμός, η καταδίκη της «πολυπολιτισμικότητας», ακόμα και οι επιθέσεις σε βάρος μουσουλμάνων στην Ευρώπη, και άλλο η στυγερή δολοφονία 70 λευκών Νορβηγών από τον Μπρέιβικ. Όμως η πραγματικότητα συνηγορεί για το αντίθετο…

Κοινή στρατηγική

Ο 32χρονος δράστης υπήρξε για πολλά χρόνια παραγωγικός, συμμετέχοντας σε εξτρεμιστικές ιστοσελίδες που σχετίζονται άμεσα με κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά φασιστικά κόμματα της Ευρώπης. Ήταν ενεργό μέλος της νεολαίας του ακροδεξιού «Κόμματος της Προόδου» το 2005, όταν παρουσίαζε σε προεκλογική αφίσα του ένα σκουρόχρωμο αδύνατο άνδρα να σημαδεύει με το όπλο μια κάμερα υπό το μότο: «Ο δράστης είναι ξενικής καταγωγής». Οι πράξεις του Μπρέιβικ μπορεί να ήταν δική του απόφαση –αν και παραμένει μεγάλο ερώτημα το πώς εφοδιάστηκε τόσο εύκολα και ανυποψίαστα με όπλα, πώς συντόνισε τόσο άψογα τις ενέργειές του κ.λπ.– ωστόσο οι ακραίες σκέψεις που τον οδήγησαν σ’ αυτές, δεν γεννήθηκαν από το πουθενά. Χρησιμοποίησε βέβαια διαφορετικές μεθόδους για τον ίδιο σκοπό π.χ. από τους Νορβηγούς κυριλέ φασίστες της «Προόδου». Πρόκειται για τον ίδιο λόγο που η κοινοβουλευτική έκφραση της ρατσιστικής ακροδεξιάς στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί τις «ακραίες» πρακτικές της Χρυσής Αυγής. Ο κοινωνικός συσχετισμός δεν τις επιτρέπει και όχι λόγοι «αρχής», όπως ισχυρίζεται ο Καρατζαφέρης. Επιπρόσθετα, πολλοί Έλληνες πιο… «ακραίοι» φασίστες θαυμάζουν τα εγκλήματα του Μπρέιβικ, όπως αποκαλύπτεται σε διαλόγους μεταξύ νεοναζί σε φασιστο-φόρουμ του διαδικτύου. Είναι όμως άλλο οργανώσεις σαν τη Χρυσή Αυγή να εξαπολύουν πογκρόμ κατά μεταναστών με τις πλάτες της ΕΛ.ΑΣ. όπως έκαναν την άνοιξη, και άλλης τάξης πολιτική πρόκληση να υποστηρίζουν ανοιχτά τα εγκλήματα του Μπρέιβικ. Κάτι τέτοιο –παρότι η καρδιά τους είναι με το δολοφόνο της Νορβηγίας– θα σήμαινε πολιτική περιθωριοποίηση των ακροδεξιών στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.

Φασιστική απειλή

Παρά την περιθωριακή φύση τους, οι πράξεις του Μπρέιβικ είναι άκρως επικίνδυνες. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για την πρώτη φορά που φασίστες στρέφονται τόσο ανοιχτά δολοφονικά απέναντι σε «φίλους των μεταναστών». Ούτε μόνο επειδή υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν δολοφόνοι μιμητές του σε άλλα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Αλλά επειδή οι κάθε «Μπρέιβικ» τρέφονται από την ιδεολογική και πολιτική μήτρα σχηματισμών πολύ μαζικότερων από τα φασιστικά κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά σχήματα της Ευρώπης. Όπως οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ, που πέρσι δήλωνε πως το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας απέτυχε και πως τα παιδιά των μεταναστών αδυνατούν να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία. Όπως οι σοσιαλδημοκράτες του Παπανδρέου που έχουν εξαπολύσει πόλεμο ενάντια στη «λαθρο»-μετανάστευση από τον Έβρο μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Επιπρόσθετα, ο Μπρέιβικ υπογραμμίζει τους κινδύνους που απορρέουν από την επιλογή του κατεστημένου στην περίοδο της κρίσης να νομιμοποιήσει τα φασιστικά σιχάματα ανά την Ευρώπη, ελπίζοντας πως θα το βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του κινήματος, των εργατικών αντιστάσεων και της Αριστεράς. Γι’ αυτό στην Ελλάδα το ΛΑΟΣ παίρνει από το ΠΑΣΟΚ τα εύσημα του κόμματος της «εθνικής συνεννόησης» καθημερινά. Γι’ αυτό οι Χρυσαυγίτες αποτελούν απαραίτητο συμπλήρωμα της αστυνομίας στις σκούπες εναντίον των μεταναστών, αλλά και εργαλείο προβοκάτσιας στις πανεργατικές απεργίες και τις πλατείες. Αυτές είναι οι βασικές αιτίες που στην περίοδο της κρίσης οι φασιστικές συμμορίες αποτελούν σοβαρή απειλή και η Νορβηγία έρχεται να το επιβεβαιώσει με τρόπο πολύ πιο εκκωφαντικό από τον Άγιο Παντελεήμονα…

Αντιρατσιστική αντιφασιστική δράση

Για όλους τους παραπάνω λόγους χρειάζεται μαζική αντιρατσιστική και αντιφασιστική δράση, πριν να είναι αργά. Πρέπει να προωθήσουμε την ενότητα ελλήνων και μεταναστών που τόσο αναγκαία είναι για να αποκρούσουμε τις συντονισμένες επιθέσεις του συστήματος. Για να μη μένουν αναπάντητες κάθε είδους μικρότερες ή μεγαλύτερες ρατσιστικές και φασιστικές προκλήσεις σε σχολεία, πόλεις και γειτονιές. Με στόχο το ξεσκέπασμα των ντόπιων νοσταλγών του Μπρέιβικ, των νεοναζί, χουντικών και φιλομοναρχικών βρυκολάκων, που κρύβονται πίσω από τον «πατριωτικό» μανδύα και χρησιμοποιούν το ρατσισμό για να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο που αντιστέκεται.

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

__________________________________________________________

Shortlink: http://wp.me/p1eFQy-19o

This entry was posted in Crime, Fascism, Politics, Society and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ποιος όπλισε το χέρι του Μπρέιβικ;

 1. Ο/Η ΜΕΧΜΈΤ ΙΜΑΜ λέει:

  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ & ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!…

  Κυρίες & Κύριοι,

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σε μια επιχείρηση ρουτίνας που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ως αποτέλεσμα της λειτουργίας του συστήματος της, μέσα στα πλαίσια αυτά καλεί τον κόσμο να συνδράμει. Προσπαθεί να συνεργαστεί δήθεν για την τρομοκρατία και θέλει να μοιράσει την χαρά ότι ο κόσμος γλύτωσε απο έναν τρομοκράτη!….

  Ωστόσο, αυτή η οργάνωση που λέγεται Αλ-Καιντα, από ποιούς δημιουργήθηκε; Από τους Αμερικάνους και τους διεθνείς σιωνιστές. Μήπως, δεν είναι έτσι;;;

  Ποιοί θέλουν να διαλύσουν την οργάνωση και τους αρχηγούς να σκοτώσουν; Πάλι οι ίδιοι δεν είναι;

  Εάν η έκφρασή μου είναι σωστή και ορθή, οι ΗΠΑ είναι η μητέρα των τρομοκρατών, όλη η τρομοκρατία ξεκινάει απο την Αμερική κατά της ανθρωπότητας και των εθνών. Μήπως το ξεχνάει κανείς;

  Στην πραγματικότητα, εάν μια τρομοκρατική οργάνωση δεν αγγίξει τους ίδιους και τα δυτικά συμφέροντα, οι τρομοκρατικές ενέργειες των τρομοκρατών δεν υφίστανται και το πρόβλημα δεν είναι γι’ αυτούς, αλλά ούτε τίθεται στο τραπέζι προς συζήτηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα!!!

  Όταν υπάρχουν τρομοκρατικές επιθέσεις, χτυπήματα με στόχο τον Ισλαμικό Κόσμο και τις τριτοκοσμικές χώρες, τα συμπεράσματα των ιμπεριαλιστών και η αξιολόγησή τους είναι τα χειροκροτήματα. Τα γεγονότα της τρομοκρατίας προβάλλονται ως διεκδίκηση των πανανθρώπινων δικαιωμάτων και πάει λέγοντας. Όταν, όμως, αγγίζει αυτούς, τότε αμέσως γίνεται τρομοκρατική ενέργεια και οι συμμετέχοντες είναι τρομοκράτες.

  Σας είπα: «Ότι η Αμερική είναι η μητέρα των τρομοκρατών και όλη η τρομοκρατία ξεκινάει από αυτήν….».

  Χωρίστε την απόδειξη γι’ αυτά που λέμε:

  Τι έκαναν τα Αμερικανικά στρατεύματα όταν εισήλθαν στο Ιράκ, για να φέρουν την ελευθερία σε αυτή τη χώρα;

  Περίπου 1.500.000. εκατομμύρια αθώους και αμάχους ανθρώπους σκότωσαν οι δολοφόνοι Αμερικάνοι.

  Τι μπορούμε να πούμε για το βιασμό των γυναικών στο Ιράκ, απο τους Αμερικάνους, που έπαιξαν με την πίστη και την τιμή των ανθρώπων αυτών. Είναι γνωστό πιά, ότι έχει οδηγήσει πολλές γυναίκες σε αυτοκτονία, αλλά τα ΜΜΕ της Δύσης δεν γράφουν τίποτα. Γιατί;

  Από το 2001 μεχρι σήμερα τι κάνουν στο Αφγανιστάν;

  Επίσης το ίδιο έγκλημα, κάθε μέρα σκοτώνουν αθώους πολίτες και πολλές φορές και παιδιά.

  Όλοι αυτοί τι ψάχνουν και τι δουλειά έχουν στη Λιβύη και τι τους ενδιαφέρει και ποια είναι η σχέση με αυτούς;

  Για να καταλάβετε και να βεβαιωθείτε, ότι η περιοχή αυτή, ήταν ένας τόπος από τους πιο πλούσιους σε πετρελαίο. Οι άνθρωποι ζούσαν μια χαρά, σήμερα θα περάσει το καθεστώς και θα εφαρμοστεί η πιο βάρβαρη κρατική τρομοκρατία.

  Αυτή η τρομοκρατία δεν θα τελειώσει ποτέ! Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας τα θύματα έχουν ξεπεράσει τα 50.000, αλλά όταν κλείνει ο φακός, τίποτα δεν βλέπουν τα μάτια μας, παρόλο την συγχρονη τεχνολογία.

  Όπως είπε ο Ομπάμα, κατα την δολοφονία του Οσσάμα Μπίν Λάντεν, οτι βρέθηκε και αποδόθηκε η δικαιοσύνη,… είναι μια απάτη και τίποτε άλλο.

  Για να βρείτε τη δικαιοσύνη στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη και την Παλαιστίνη, τα δάκρυα των μητέρων και των βρεφών από το αίμα που ρέει πρέπει να σταματήσει. Όσοι είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά, πρέπει να δώσουν λογαριασμό και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

  Κυρίως το αίμα που ρέει στην Παλαιστίνη, εάν δεν σταματήσει μια στιγμή και δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στον κόσμο δεν τελειώνουν.

  Το Ισραήλ απέκοψε πλέον τις σχέσεις του με το Συμβούλιο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών στις 26 Μαρτίου. Ένας λαός, που έχει ζήσει το ολοκαύτωμα!!!

  Η ισραηλινή κυβέρνηση τελείωσε τις υφιστάμενες σχέσεις της με το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών όταν το τελευταίο δήλωσε την πρόθεση του να στείλει επιτροπή εξέτασης για τους οικισμούς στη Δυτική Όχθη, περιοχή της Παλαιστίνης.

  Πρώτα απ’ όλα οι ληστές και οι δολοφόνοι του Ισραήλ, πρέπει να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Το αίμα που χύνεται στην Παλαιστίνη, πρέπει να σταματήσει χωρίς όρους.

  Διαφορετικά, μην περιμένουμε τον τερματισμό της τρομοκρατίας.

  Χθές, που ανακοινώθηκε η δολοφονία του Μπιν Λάντεν, από τον Ομπάμα, δεν χάρηκα και το είχα υπογραμμίσει ιδιαίτερα και γιατί όχι;

  Υπάρχουν, επίσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα των αμερικανών πολιτών, οι πολίτες μας δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα;

  Στην Κύπρο χύθηκε ανθρώπινο αίμα, υπάρχουν αγνοούμενοι εδώ και σαράντα χρόνια περίπου και ακόμα τίποτα στο ορίζοντα! Ήδη το θέμα το έχουν θάψει.

  Στην χώρα μας απο την 17 Νοέμβρη χυνόταν αίμα των αθώων ανθρώπων επί δεκαετίες και τι έγινε εκμέρους τους; Μόνο όταν έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο και αφού μας πούλησαν την δήθεν τεχνολογία για θέματα ασφάλειας και χωρίς τους κωδικούς, όπως και στα F16, διότι είμαστε στο ίδιο συνδικάτο. Από την άλλη πλευρά, ευτυχώς διαμεσολάβησε η ολυμπιάδα, τότε οι κύριοι αυτοί βρήκαν λύση με τους συνεργάτες τους στον τόπο μας. Με λίγα λόγια, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα αλλο, πέραν απο την προώθηση των εγκληματικών τους οργάνων ανά τον κόσμο. Εάν ρίξουμε μια ματιά στις πωλήσεις όπλων, θα δούμε ότι οι πέντε μόνιμες χώρες (οι Η.Π.Α., το Η.Β., η Ρωσία, η Γαλλία και η Κίνα) των Ο.Η.Ε. έχουν τον πρώτο λόγο στις πωλήσεις των όπλων. Αυτοί που πουλάνε τα όπλα, καθορίζουν την τύχη των ανθρώπων, την παγκόσμια τάξη και την ασφάλεια. Τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) τον έχουν μετατρέψει σε Οργανισμό Ηνωμένων Εγκλημάτων (Ο.Η.Ε.). Επίσης, δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουμε τα τρία παληκάρια που χάθηκαν στα Ίμια και τον πιλότο μας στα νερά του Αιγαίου. Τα παιδιά του πιλότου θα είναι εχθροί πρός την γείτονα Χώρα ναι ή όχι; Αυτά δεν προέρχονται απο κρατική τρομοκρατία και απειλή και τι έκαναν οι δικοί μας και οι συμμαχοί μας;;;

  Ωστόσο! τι ευτύχημα είναι σ’ αυτούς τους εγκληματίες ώς χώρα, για το αίμα που έχυσαν και πρόκειται να χυθεί ξανά με την συγκατάθεση τους. Ότι ένα Αναπόσπαστο Δυνάμεων (η βάση της Σούδας, το Άκταιο,…) παρέχει αέρα και υλικοτεχνική στήριξη για την επίτευξη των στόχων τους. Το Ελληνικό Εθνος δεν έχει ξεχάσει (στην Κύπρο, στην Κορέα, στο Κόσσοβο, στο Ιράκ, στη Λυβύη και σήμερα στη Συρία,..) το αίμα που χύθηκε και όπου αλλού.

  Με άλλα λόγια, ένα «γεγονός» που είναι σε εξέλιξη, η Αμερική υπερασπίστηκε αυτή τη χώρα, να διατηρηθεί η ενότητα και η ακεραιότητα των ληστών που θέλουν να εξαλείψουν τον πλούτο της.

  Τώρα, τι μας λέει ο Ομπάμα της Αμερικής και γιατί χαιρεται; Το «γεγονός» ότι στόχαστρο των τρομοκρατών προκάλεσαν τον θάνατο; Γιατί να χαίρομαι εγώ, για έναν τρομοκράτη που είναι δημιουργημά τους και εάν είναι έτσι; Όπως, μας το προβάλλουν!!! Διότι, στο παρελθόν επί των θεμάτων αυτών, αλλά είδαμε, αλλα ακούσαμε και αλλα διαβάσαμε.

  Φυσικά, θα αποδοκιμάζουμε και θα καταδικάζουμε τις ενέργειες των τρομοκρατών.

  Ωστόσο, η τρομοκρατία όποιον βάλει στο στόχο της, μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, μπορεί να είναι ένας λαός και μπορεί να είναι μία χώρα, χρειάζεται έντονη συνεργασία των χωρών, προκειμένου να την σταματήσουν. Σήμερα είναι έτσι;

  Σήμερα στην Ελληνική Θράκη, οι Έλληνες πολίτες δεν ζούν την τρομοκρατία απο την γέιτονα Χώρα ή δεν έζησαν τον διωγμό απο την ίδια μας την Πατρίδα; Μαύρες λίστες είχαμε ή δεν είχαμε απο την γείτονα Χώρα, όπως και την στέρηση εισόδου αφού είχαν διαμελήσει τις οικογένειες και διαλύσει τα σπίτια μας. Οι Πομάκοι ζούσαν μεχρι το 1997 σε ανοιχτές φυλακές μέσα στην Ελληνική Επικράτεια ναί ή όχι; Τρώγαμε ξύλο ώς Πομάκοι, για να λέμε ότι είμαστε Τούρκοι ναί ή όχι;…. Ποιός μπορεί να τα αμφισβητήσει όλα αυτά και πολλά άλλα; Το μόνο κακό σε όλο αυτό το φάσμα, επειδή είναι αλλόθρησκοι; Κάθε Μουσουλμάνος σ’ αυτόν τον τόπο δεν σημαίνει ότι είναι και Τούρκος, αλλά έτσι τους βαφτίζουμε, όταν ακούμε το όνομα Μουσουλμανικό!

  Αλλά! Εμείς ως Ελληνικό Έθνος ενώ ανήκουμε στην Δυτική Συμμαχία, ότι μας ζητήσουν το κάνουμε, και όμως μέχρι σήμερα κανένα στήριγμα δεν είδαμε απο την Δύση, όπως και από τον ηγέτη των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ. Οι μαχητές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, όπως ισχυρίζεται η Δύση μαζί με την ιμπεριαλιστική και σιωνιστική Αμερική, εάν δεν ξεχωρίσει τους πραγματικούς «μαχητές της ελευθερίας» απο τους «τρομοκράτες» και τα μπερδεύει, οι τρομοκρατικές ενέργειες σε αυτόν τον κόσμο δεν θα τελειώσουν ποτέ.

  Σήμερα στην Παλαιστίνη, οι αθώοι πολίτες ζούν σε κίνδυνο την κάθε στιγμή, αυτές τις μέρες, δίνουν κυριολεκτικά έναν αγώνα ελευθερίας.

  Στην πιο προηγμένης τεχνολογίας τον όπλων του Ισραήλ, χωρίς να έχουν κανένα όπλο στην κατοχή τους, δίνουν έναν αγώνα με μια σφεντόνα απο πέτρες στην πρόκληση του εχθρού. Η Διεθνής Κοινότητα δεν τα βλέπει αυτά; Όπως φαίνεται και πολύ σωστά τα βλέπει και τις σφαγές που διαπράττονται από το Ισραήλ.

  Οι ίδιοι δημιουργούν τους τρομοκράτες του τρόμου και οι ίδιοι τους σκοτώνουν. Απλώς, σε όλο αυτό το φάσμα, δήθεν ζητούν την υποστήριξη-συνεργασία μας και αυτό δεν είναι παρά μία υποκρισία τους!

  Όλοι αυτοί η εικόνα γύρω από την τρομοκρατία, που βλέπουμε και ζούμε, μας δείχνει ότι οι ιμπεριαλιστικές και σιωνιστικές δυνάμεις της Δύσης δεν είναι ειλικρινείς και το πιστεύω αυτό.

  Επίσης, μετά τον “νέο γεμάτο ζωή” που μας περιέγραψαν τα ΜΜΕ για το κτήνος της Τουλούζης…, αναρωτιέμαι πιο είναι το μέλλον που φαντάζονται οι σιωνιστικές και ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για το μέλλον της ανθρωπότητας; Αλλά είπαμε, όσπου συνεχίζει ο Ο.Η.Ε. να είναι όργανο των πέντε συν ένα, οι ανθρωπότητα θα ζήσει τον τρόμο που δημιουργούν οι ίδιοι με τους τρομοκράτες του τρόμου και να γινόμαστε μάρτυρες σε όλα αυτά που βλέπουμε και ζούμε…..

  Φιλικά,

  Αθήνα, 20-03-2012,
  Μεχμέτ ΙΜΑΜ,
  (Οικονομολόγος-Ερευνητής)
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, «Η Φιλότητα»
  m.imam61@yahoo.gr

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s