Πάντα υπάρχει ο μ@λ@κας της παρέας.
Σας το λέω πρώτος, για να μην προλάβετε να μου το πείτε εσείς. Πάντα υπάρχει. Εκεί που όλοι κάνουν χαβαλέ και πλάκα και διασκεδάζουν και ξεχνιούνται βρε αδελφέ, πετάγεται ο πικρόχολος και λέει “αχ, και να είχαμε την γιαγιά τώρα” και μαμιέται το γλέντι.
Καλά περνάγαμε ρε π@π@ρα, δεν περνάγαμε καλά; Γιατί μας το χαλάς;
~
Να, σήμερα είχαμε τους γάμους του ζευγαριού της χρονιάς. Χαβαλές, γέλιο, καπέλα, το πρώτο φιλί, Pippa να λέγεται η κουνιάδα, στα κίτρινα η βασίλισσα, ξεχνιόμαστε.
~
Και μένα να μη μου βγαίνει από το μυαλό, μία 32χρονη, νέα κοπέλα, που ενώ ετοιμαζόταν να κάνει το τρίτο της παιδί πηγαίνει σε νοσοκομείο που δεν εφημερεύει, στην αρχή, ενώ δεν υπήρχε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να την φροντίσει, πεθαίνει λόγω έλλειψης, λένε τα πρώτα ρεπορτάζ, γιατρών.
~
Άμαξες, το νυφικό, πλούσια ρούχα, πλήθος κόσμου, δεν έμπαινε το δαχτυλίδι, αλλάζει το όνομά της από Κέητ σε Κάθριν, Ζαμπούνης, προγαμιαίες σχέσεις και συμβόλαια, ξεχνιόμαστε.
~
Και κάποιοι άλλοι να κλαίνε, γιατί ένα παιδί, παιδί μόλις επτά χρονών, κατέληξε, σήμερα το πρωϊ, από τραύματα στο κεφάλι λόγω έκρηξης πυροτεχνήματος/φωτοβολίδας. Την έριξε ένα άλλο παιδί, εικοσιπεντάχρονο παιδί, που έχει συλληφθεί, λέει το ρεπορτάζ και προφανώς θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Δυο ζωές.
~
Πάντα υπάρχει ο μουντρούφλης. Εκεί που όλοι διασκεδάζουν, κάποιος περίεργος, κάποιος βλαμμένος δεν ανέχεται, δεν αντέχει να υπάρχουν δύο, τρεις, δέκα χιλιάδες αναφορές στον γάμο, και δέκα όλες και όλες σε δύο παιδιά και μία έγκυο.
Αν τον συναντήσεις, πάντως, μην τον μαλώσεις. Προσπέρασέ τον, αν σε χαλάει, αλλά μην τον μαλώσεις. Δεν θέλει να σου χαλάσει την καρδιά. Να, μωρέ, ντρέπεται και θυμώνει που δεν υπάρχει νοσοκομείο για την έγκυο, που δεν υπάρχει λογική για τα παιδιά.
Και αυτός, μην νομίζεις, αν στο πει σκληρά, δεν το εννοεί. Ντρέπεται και στεναχωριέται και πληγώνεται και θέλει να φωνάξει και έχει ευθύνη για την επόμενη έγκυο, για το επόμενο παιδί, αν πεθάνει το επόμενο παιδί – αλλά θα πεθάνει, και η επόμενη έγκυος, και το επόμενο παιδί γιατί δεν θα φωνάξει κανείς, δεν θα παραιτηθεί κανείς, δεν θα θυμώσει κανείς και δεν θα αλλάξει τίποτα κανείς – έτσι νιώθει.
Γιατί, αν το θες, δεν μπορεί ένας γάμος να κάνει περισσότερο θόρυβο από δύο κηδείες.
Const4ntino, ψάχνω…
Facebook page
Read in your language with Google Translate
Στείλτε μας τις συνεισφορές σας! Send us your contributions!
Είστε ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε τα δικά σας άρθρα και τα σχόλια σας για δημοσίευση στο Const4ntino's Free Zone.
Στείλτε μας ένα e-mail στο const4ntinos@hotmail.com.You are more than welcome to send us your own articles and comments for publication at Const4ntino's Free Zone.
Email us at const4ntinos@hotmail.com.-
Προστεθείτε στους 145 εγγεγραμμένους.
-
Πρόσφατα άρθρα
Αν τολμάτε, ακολουθήστε… / If you dare, follow…
Τα tweets μουChangeTip

- Το blog δεν έχει χρηματοδότες. Στηρίζεται στους αναγνώστες του. . .
This blog has not financiers. Is based exclusively on readers...
<<"
/> Συνολικές Προβολές
Flickr...
Goodreads
Σάββατο 23/03/2013 20:30
Στη μαφία δεν υπάρχουν αδιέξοδα…




Το μόνο που θέλω είναι…









