Πρόγραμμα HAARP: Άμυνα ή Επίθεση;

Τα αρχικά H.A.A.R.P. αποδίδουν το πρόγραμμα High-frequency Active Auroral Research Program (Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας), το οποίο είναι ένα… οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που αναπτύσσουν οι ΗΠΑ συστηματικά από το 1987.

Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες.

Η ιδέα ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από τον Nikola Tesla (γνωστός φυσικός ο οποίος είχε παθιαστεί με την ιδέα άντλησης ενέργειας από την ιονόσφαιρα και της ασύρματης τηλεμεταφοράς της, ενώ έβλεπε τη γη σα μία μεγάλη μπαταρία που θα μπορούσε να παρέχει δωρεάν ρεύμα στην ανθρωπότητα, κάτι που ήταν αντίθετο με τους χρηματοδότες του), και αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία, από όπου και ξεκινούν τα προβλήματα. Άλλωστε το κύμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 δισεκατομμύρια Watt. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις δοκιμές έως τώρα, σε Αλάσκα, Νορβηγία αλλά και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Το HAARP μπορεί να αλλάξει το κλίμα σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας, ενώ έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει πυρηνικά όπλα αλλά και να τα καταστρέψει, να καταγράψει κάθε τεχνητό ή φυσικό τούνελ στη γη. Ακόμα μπορεί να προκαλέσει ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη, φθάνοντας μέχρι και στον καρκίνο αλλά και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές.

Την ίδια στιγμή, ο αντίλογος των κατασκευαστών του προγράμματος, αναφέρει πως «το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στην έρευνα για υπόγεια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, πετρελαίου κ.λπ. και για την επικοινωνία του Πενταγώνου με τα Αμερικανικά υποβρύχια», ενώ αποβλέπει και στη συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, εκτός του περιορισμού της τρύπας του όζοντος. Κάνοντας όμως αντίλογο στον αντίλογο, πως εξηγείται το έντονο ενδιαφέρον αλλά και η έντονη συνεργασία του Ναυτικού και της Αεροπορίας των ΗΠΑ στο πρόγραμμα; Πολλοί μάλιστα συνδυάζουν το πρόγραμμα HAARP με τα chemtrails των αεροσκαφών, όπως έχει γίνει αναφορά και στο παρελθόν στο Onus News.

onusnewsgr

Shortlink: http://wp.me/p1eFQy-P4

This entry was posted in International, Society, Technology, War and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s