Αποκαλύπτοντας το ‘AIDS’

Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. ‘H, σε μια πιο κομψή εκφορά του λόγου, ο ιός ΗΙV – αν υπάρχει (ακόμα αναζητείται) – δεν μπορεί να προκαλεί το AIDS.

Πάνω από 2.500 χιλιάδες ερευνητές και ειδικοί σε όλο τον κόσμο έχουν επισημάνει το αβάσιμο της θεωρίας HIV/AIDS επί 25 χρόνια και αποσιωπώνται ως αρετικοί, σα να μην πρόκειται για τη ζωή μας. Την πρόκληση αυτή ιχνηλατεί μια ακόμα τελευταία ταινία, το «Positively False. Birth of a Heresy», των Joan Shendon και Andy Reiss (2011).

Το στοίχημα για εμάς πλέον είναι να διορθώσουμε τις βλάβες που προκλήθηκαν στον οργανισμό όσον καιρό λαμβάναμε τοξικά φάρμακα  για την καταπολέμηση ενός φανταστικού εχθρού. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει επέλθει ανοσοκαταστολή από την πολύχρονη χημειοθεραπεία και από το παρατεταμένο άγχος στο οποίο καταδικαστήκαμε χωρίς λόγο.

Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ House of Numbers του Brent Leung (2009): “Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα… θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα… Ειναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια… Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίφαση με την «επίσημη άποψη» του AIDS που λέει το ακριβώς αντίθετο. Και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Τόσο κυνικά υπεράνω νόμου και ηθικής έχουν τοποθετηθεί οι»προφήτες» μας, μπορούν να φάσκουν και να αντιφάσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρεμπιπτόντως, η απονομή του Νόμπελ Ιατρικής το 2008 στον Λικ Μοντανιέ και όχι στον δοξασμένο ως «πατέρα» της ανακάλυψης Ρόμπερτ Γκάλο έφερε στο φως το παλιό ερώτημα: Ανακάλυψε ποτέ κανείς τον HIV;

Για την επαναφορά σε μια κατάσταση υγείας μέσα σε αυτό το κομφούζιο, κατατοπιστικά ήταν τα τρία σεμινάρια της Dr. Juliane Sacher το 2009 και το 2010 στην Αθήνα. Η ίδια, καθώς γνωρίζει ότι ο ιός HIV δεν έχει ποτέ απομονωθεί και δεν μπορεί να είναι η αιτία του AIDS, θεωρεί ότι η λεγόμενη αντιρετροϊκή αγωγή είναι λάθος θεραπεία. Ωστόσο, όπως  δηλώνει στο ντοκιμαντέρ ¨Η επιστήμη του πανικού»  των Patrizia Monzani και Isabel Otaduy (2011), «η αντιρετροϊκή αγωγή δικαιολογείται μόνο αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βοηθηθεί κάποιος σε περίπτωση σοβαρής λοίμωξης. Όταν οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν και δεν διαφαίνεται άλλη λύση ενώ ο ασθενής χειροτερεύει, τότε έχει νόημα να δοθούν αντιρετροϊκά φάρμακα. Οχι σαν φάρμακα κατά του ιού αλλά σαν φάρμακα κατασταλτικά των φλεγμονών που απειλούν τον οργανισμό. Μπορούν να δοθούν μόνο σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης και όχι απλά για να βελτιωθούν οι τιμές στις εξετάσεις του ασθενούς. Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο».

Ηρθαν επιπροσθέτως τα βιβλία του Πέτρου Αργυρίου Τι δεν σας λένε οι γιατροί (εκδόσεις ETRA, 2010) και Θανάσιμες Θεραπείες (εκδόσεις ETRA, 2011, τηλ. 210 9811753), για να χαράξουμε ευκολότερα πορεία.

Πώς όμως πέθαναν τόσοι και τόσοι από AIDS εδώ και μια εικοσιπενταετία; Ρίξτε μια ματιά στο παραμύθι του HIV και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Στο βιβλίο Αντίο AIDS! (εκδόσεις Οξύ 2008, νέα έκδοση 2010) παρουσιάζω τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω σε ό,τι μου συνέβη: Eφόσον δεν μολύνθηκα ποτέ από τίποτα, πώς προέκυψαν όλα αυτά τα μαρτύρια για μένα και τους γύρω μου, ποιός νόμιζα ότι έφταιγε, ποιός έφταιγε πραγματικά, τι ήταν κάθε φορά αυτό που απέδιδαν στον υποτιθέμενο ιό HIV; Και τι κάνουμε αφότου διαπιστώσουμε ότι η ζωή μας βασίστηκε για 20 χρόνια σε ένα Μεγάλο Ψέμα;

Το βιβλίο βρήκε θερμή υποδοχή από τον ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο Impact Investigative Media Publications στην Αγγλία που ανέλαβε και πραγματοποίησε την έκδοσή του σε χρόνο ρεκόρ. Διατίθεται στα αγγλικά μέσω Amazon.com και Amazon.co.uk  σε όλο τον κόσμο.

Μαίρη Παπαγιαννίδου

Shortlink: http://wp.me/p1eFQy-18M

This entry was posted in AIDS, Health, HIV, Medicines, Pharmaceutical and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Αποκαλύπτοντας το ‘AIDS’

  1. Παράθεμα: Η ιστορία της Μαίρης | Const4ntino's Free Zone

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s